Zoeken
  • Mathilde Vandenbussche

Ik kocht een breimachine, woeps

Bijgewerkt: 31 aug 2020

Ik werk op breimachines van de merken Passap en Brother. Beiden hebben zo hun voor- en nadelen. Helaas worden deze machines niet meer nieuw gemaakt, dus ik ben altijd op zoek naar goede tweedehands deals. Vaak zitten er extra onderdelen bij zo’n tweedehands machine, wat wel handig is aangezien nieuwe stukken dus niet meer te vinden zijn.

De laatste tijd geniet mijn Brother machine de voorkeur om mee te werken, zalig om op enkelbed snel verschillende structuren te testen. Sokken breien gaat dan weer véél beter op mijn Passap machine.


* Op de foto zie je mijn nieuwste aanwinst: een Brother KH 860 met dubbelbed aanvulling. Er zaten heel wat extra onderdelen bij zoals een afkanter, intarsia slede en ponskaart perforator.
55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De Republiek

Webshizzle