Zoeken
  • Mathilde Vandenbussche

Uitstel, maar ook meer ademruimte

Bijgewerkt op: 31 aug. 2020

Ik zoek nog steeds naar de perfecte sok. De juiste steek voor goede rekbaarheid, zachtheid en comfort. Maar als ik eerlijk ben? Het begint een beetje warm te worden voor die wollen sokken. Dus ik test er ook wat met katoen, om het wat luchtiger te maken.


De pop-up breistudio waar ik in mei mee zou starten in Brugge, is -gezien corona- ondertussen verplaatst naar ergens dit najaar. Toch een beetje een opluchting als ik eerlijk ben. Het was allemaal heel erg krap en heel erg snel. Terwijl ik dit helemaal niet snel hoéf te doen. Het voelt ook veel natuurlijker om breigoed te kunnen voorstellen aan een publiek als het herfst of winter is. Echt niemand is geïnteresseerd in warm, zacht breigoed als het straks 30 graden wordt. Een geluk bij een ongeluk dus!31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De Republiek

Webshizzle