Zoeken
  • Mathilde Vandenbussche

Een meeting met Flanders DC

Bijgewerkt op: 31 aug. 2020

Vandaag stond een kennismakingsgesprek met Flanders DC op het programma. Ik deed mijn verhaal en kreeg daarna feedback en tips. Wel een beetje apart, zo via de computer, want hoe leg je uit wat je doet als je werk bijna volledig uit visuele elementen bestaat?


Tips: Ik moet mijn aanbod goed kunnen formuleren, specifiek maken en onderscheidend zijn tegenover anderen. Ook het bepalen van mijn klantengroepen is heel belangrijk en de afstemming van mijn aanbod hierop. Behoorlijk veel info om te verwerken! Na mijn gesprek met Flanders DC merk ik dat ik nood heb aan iemand die me iets leert, iets demonstreert, mijn werk evalueert, concretiseert, beoordeeld… Maar misschien voel ik dit nu zo aan omdat het enige sociale contact dat ik heb, mijn lief is, die aan de andere kant van ons appartement aan het gamen is.


*Op de foto zie je een fragment uit mijn atelier: tekeningen, kleuren en het business model canvas van Flanders DC.21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De Republiek

Webshizzle