Zoeken
  • Mathilde Vandenbussche

De Republiek

Bijgewerkt op: 14 sep. 2020

Vandaag ga ik naar het Grand Café van De Republiek in Brugge. Het is zo fijn hier terug te komen. De Republiek is - zoals voor veel Bruggelingen denk ik - altijd een soort van uitvalsbasis geweest voor ‘als je enen wilt gaan drinken’. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat mijn bestie en ik er onze eerste kriek bestelden, stiekem natuurlijk. We waren 14 geloof ik, en we voelden ons heel volwassen, tot onze mama's toevallig na de film in Cinema Lumière plots ook in datzelfde Grand Café stonden. Oeps! Dat hebben we lang mogen horen ... gelukkig konden zagen we er allen de humor van in. De Republiek is sindsdien altijd onze vaste stek gebleven.

Vandaag ben ik in De Republiek om mijn eigen werk op te hangen. Na al die jaren ben ik nog steeds even enthousiast om hier te zijn, al drink ik nu wel een koffie tijdens het ophangen van mijn werk en geen kriek.

Het idee van deze expo is een inkijk geven in mijn ontwerpproces. Een combinatie van tekeningen en breistalen, de twee technieken die ik het best beheer en al spelend combineer. Eigenlijk stelt deze mini expo mijn werk voor zoals ik het het liefste heb; onderzoekend en niet af.

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Webshizzle