top of page

winnaars prijs jonge makers '22

ANNA VAN KRIEKEN & ALBI LLUKAJ

anna & albi.png

Anna en Albi delen een passie voor ambacht, kunst en wetenschappen. 

 

Na hun studie diergeneeskunde verlangden ze naar meer creativiteit en handwerk. Door de voltijdse dagopleidingen ‘Juwelier-Goudsmid’ en ‘Succesvol ondernemen’ bij Syntra West in Kortrijk ontdekten ze hun droomjob. Om hun technieken te verruimen volgde Albi bijkomend de opleiding ‘Verloren wastechniek’. Nu bouwen Anna en Albi hun vaardigheden samen verder uit in de opleiding ‘juweelontwerp’. 

 

Hun werk wordt gekenmerkt door de ‘art deco’ stijl met een moderne twist. De brede waaier aan kennis die ze samen hebben opgedaan zorgt voor unieke stukken met subtiele boodschappen en verrassingselementen. Hun creaties zijn daardoor niet enkel juwelen maar werkelijke ‘conversation pieces’. 

 

Aan ondernemerszin ontbreekt het Anna en Albi zeker niet! Toch willen ze hun skills verder uitbouwen om binnenkort een vliegende start te nemen.

 

www.instagram.com/vankriekenllukaj

www.vankriekenllukaj.com

DE PRIJS
Concreet worden Anna en Albi nu mee onder de arm genomen voor een intensief begeleidingstraject op maat. Hiervoor wordt het TURBO netwerk aangesproken voor het bijspijkeren van zijn ondernemerskills en het makersnetwerk van Handmade in Brugge voor het versterken van zijn ambachtelijke skills. Daarbovenop krijgt Nico een geldprijs t.w.v. van € 500, geschonken door Peter De Blieck van PL/NK.

 

Extra impulsen om deze jonge maker een extra duw te geven richting een mooie toekomst!

PROFICIAT ANNA & ALBI!

bottom of page